Skip to Store Area:

Retour & Garantie


•    Retourprocedure
•    Retourvoorwaarden
•    GarantieRetourprocedure

Nadat u uw bestelling heeft ontvangen kan het voorkomen dat u één of meerdere artikelen wilt ruilen of retourneren. De retourprocedure staat in de bijlage van de factuur email, die u direct na het plaatsen van uw bestelling heeft ontvangen. Hieronder staat dezelfde retourprocedure.


U stuurt een email naar info@hardloop-geest.be met daarin de volgende punten:

•    Naam waarmee is besteld;
    Naam van het artikel;
    Reden van retour;
    Voorkeur aan een vervangend artikel of een terugstorting.


Indien u heeft gekozen voor een terugstorting, dan zullen wij  in dat geval binnen 14 dagen het geldbedrag overmaken op het rekeningnummer waarmee het aankoopbedrag is overgemaakt. Heeft u gekozen voor een vervangend artikel? Volg dan de instructies die wij u terug mailen, nadat u de email van stap 1 heeft verstuurd.


U doet de retour in de originele verpakking en/of schoenendoos. Uw complete retour (inclusief originele verpakking en/of schoenendoos) doet u in een verzendzak of kartonnen doos, zodat zowel het artikel als de verpakking van het artikel niet kan beschadigen. Het is niet toegestaan om bijvoorbeeld een originele schoenendoos te gebruiken als verzenddoos. U dient de schoenendoos altijd in een verzendzak of kartonnen doos te doen zodat de originele schoenendoos niet kan beschadigen. Indien uw retour beschadigd of onvolledig wordt geretourneerd, dan kunnen we deze helaas niet in behandeling nemen.

Vergeet niet de meegeleverde pakbon aan uw retour toe te voegen. Het retouradres is:

Sports-Geest
Postbus 108
2370 AC Roelofarendsveen
NederlandRetourvoorwaarden

Voorwaarden bij het ruilen en/of retourneren van artikelen:
-    De retourtermijn van 14 dagen is nog niet verstreken;
-    Het artikel is schoon, compleet, niet gewassen en onbeschadigd;
-    Alle labels en kaartjes zitten nog aan het artikel bevestigd;
-    Het artikel is niet gebruikt;
-    De retourzending wordt degelijk verpakt in een kartonnen doos of verzendzak zodat artikelen niet tijdens het transport kunnen beschadigen;
     De schoenendoos/verpakking van het artikel is onderdeel van uw aankoop. Het is niet toegestaan om de schoenendoos/verpakking te gebruiken als verzenddoos. Artikelen die niet meer verkoopbaar zijn, zullen niet door ons in behandeling worden genomen.
-    U heeft een e-mail naar info@hardloop-geest.be gestuurd met daarin de punten die bij Stap 1 staan;
-    U stuurt bij uw retour de meegeleverde pakbon.

Wij verzoeken u uw bestelling in de originele verpakking te retourneren, welke dan onbeschadigd en onbeschreven is. Indien de retour niet volgens bovenstaande regels is aangeleverd, kan deze niet in behandeling worden genomen. Retourneren per post wordt niet door Hardloop-Geest vergoed. Franco of rembourszendingen ter attentie van Hardloop-Geest of Sports-Geest worden niet in ontvangst genomen. Indien producten niet geleverd worden volgens de oorspronkelijke bestelling (verkeerde maat, fabricagefout) dan zijn de retourkosten voor rekening van Hardloop-Geest. Deze zullen achteraf worden teruggestort op uw bankrekening. Indien een bestelling gedeeltelijk wordt teruggestuurd, waardoor het orderbedrag onder de € 75,- uitkomt, worden verzendkosten niet vergoed. Eventuele bezorgkosten voor een vervangend artikel worden wel door Hardloop-Geest vergoed. Ook als het vervangend artikel een orderwaarde heeft van minder dan € 75,-

 

Garantie voorwaarden

-    Bij een ongegronde klacht komen de gemaakte kosten voor rekening van de klant.
-    Indien een klacht gegrond is, beslist Hardloop-Geest of het artikel (gedeeltelijk) gerepareerd wordt of (gedeeltelijk) wordt vervangen of (gedeeltelijk) wordt gecrediteerd.
-    Een artikel dat voor garantie beoordeling teruggestuurd wordt, moet schoon en droog zijn. Bijvoorbeeld vieze hardloopschoenen worden niet in behandeling genomen.
-    Er kan geen aanspraak worden gemaakt op de garantie bij:

•    Beschadiging door opzet, of door nalatigheid;
•    Ondeskundig gebruik of nalatig onderhoud;
•    Normale gebruiksslijtage;
•    Beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing;
•    Schade die is aangebracht door natuur, mens of dier.


Zie ook:   Klachtenafhandeling - Bezorgen - Veel gestelde vragen
Of:   Het totale klantenservice overzicht