Skip to Store Area:

Wie is Hardloop-Geest


•    Over Hardloop-Geest

•    Sports-Geest
•    Samenwerking met fysieke winkels
•    Hardloop-Geest voordelenOver Hardloop-Geest

Hardloop-Geest is een snelgroeiende webshop waarbij een zo breed en diep mogelijk assortiment wordt aangeboden wat gerelateerd is aan de hardloopsport. Alle medewerkers hebben verkoopervaring van hardloopartikelen in fysieke winkels, waardoor we optimaal op uw wensen en behoefte kunnen inspelen. Ons team bestaat uit enthousiaste sporters die passie hebben voor het hardlopen. Hardloop-Geest biedt uisluitend A-merken aan, waaronder onder andere: Asics, Nike, Saucony en Adidas.

Via Facebook, Google, Twitternieuwsbrieven en ons blog brengen we geïnteresseerde op de hoogte van nieuws, acties en tips, maar ook van ontwikkelingen binnen het bedrijf. Bij de klantenservice kunt u terecht met alle vragen over hardloopschoenen, hardloopkleding, elektronica en alle andere artikelgroepen die we aanbieden. Daarnaast beantwoorden we graag uw vragen over bestelde artikelen en eventuele sponsorcontracten. U kunt contact opnemen door te mailen naar info@hardloop-geest.be of door te bellen naar 0031-7174-40086. Voor marketingactiviteiten kunt u mailen naar marketing@hardloop-geest.be.

Sports-Geest 

Sports-Geest, dé sportspecialist is het bedrijf achter de succesvolle webshops Winter-GeestWandel-GeestTennis-GeestHardloop-GeestVoetbal-Geest en Fitness-Geest. Er wordt gestreefd naar beleving, specialisme en kennis. Wij zijn van mening dat als iemand op zoek is naar een paar hardloopschoenen, dan is diegene opzoek naar dé hardloopspecialist waarbij een breed assortiment aan hardloopschoenen wordt aangeboden en waarbij alles draait om de hardloopsport. In het jaar 2011 zijn de webshops Wandel-Geest en Winter-Geest gelanceerd, in 2012 is Tennis-Geest daarbij gekomen. In 2014 is Hardloop-Geest aan de internetonderneming toegevoegd. Het bedrijf is sterk groeiende en heeft de visie om in de toekomst uit te breiden naar meerdere gespecialiseerde sportwebshops. Bent u benieuwd naar meer informatie? Klik hier voor de Sports-Geest website.Samenwerking met fysieke winkels

Sports-Geest is in samenwerking met drie fysieke sportwinkels uit Nederland welke gevestigd zijn in Roelofarendsveen, ’s-Gravenzande en Nieuw-Vennep. In Nederland is er de mogelijkheid om bij deze winkels artikelen op te halen, te ruilen of te retourneren. Wellicht dat Sports-Geest op korte termijn een Belgische partner vindt, waardoor het ook voor u als Belgische klant mogelijk wordt om artikelen op te halen, te ruilen of te retourneren in een fysieke sportwinkel.Hardloop-Geest voordelen 

Alle artikelen bij Hardloop-Geest zijn uit voorraad leverbaar. Indien u voor 16.00 uur uw order plaatst, heeft u uw bestelling de volgende dag in huis. Levering op zaterdag is ook mogelijk. Veel mensen gaan er vanuit dat artikelen die op vrijdag worden besteld, pas maandag of dinsdag worden geleverd. Wij garanderen u, dat artikelen op zaterdag worden geleverd als u vrijdag voor 16.00 uur een bestelling plaatst. Buiten de snelle leveringen om, brengen wij geen verzendkosten in rekening als u een bestelling plaatst van 75 euro of hoger. Bent u niet tevreden met de geleverde artikelen? Geen probleem, binnen 14 dagen kunt u de bestelde artikelen ruilen of retourneren. Wanneer u wenst te retourneren zullen wij ten alle tijden het volledige aankoopbedrag terugstorten op uw rekeningnummer, mits u voldoet aan de voorwaarden. Wanneer u vragen heeft of advies wilt hebben, kunt u van maandag t/m vrijdag 09.00 – 16.00 de klantenservice telefonisch en per email bereiken. Zij zullen u deskundig te woord staan, Hardloop-Geest is tenslotte dé hardloopspecialist.


Zie ook:   Contact gegevens - Vacatures/stages - Privacy Policy - Algemene voorwaarden
Of:   Het totale klantenservice overzicht